Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση του Α.Ι.Γ.Ι.Σ για τις νέες διαφωτιστικές εκδόσεις του Ιδρύματος


Την άψογο αυτή συνεύρεση άνοιξε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε εν τάχει στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στο BRexit που συνέβη σήμερα, στην συζήτηση που λαμβάνει χώρα, και από την οποία αποκλείεται ως συνήθως η Χρυσή Αυγή, περί του εκλογικού νόμου, αλλά περί του οποίου η Χρυσή Αυγή μοιραία θα καταστεί ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων.




Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση του Ανεξαρτήτου Ιδρύματος Γεωπολιτικών και Ιστορικών Σπουδών, που σκοπό της είχε την ενημέρωση του κόσμου για τις νέες εκδόσεις του Ιδρύματος.


Εν συνεχεία ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, εν συνεχεία, παρουσίασε τις νέες εκδόσεις του Α.Ι.Γ.Ι.Σ και εξήρε τον ρόλο του πολιτιστικού αυτού Ιδρύματος στην ιδεολογική μάχη που μαίνεται ενάντια στις δυνάμεις του σκοταδισμού και του ψεύδους που τυραννούν την Ελληνική Κοινωνία. Μία ιδεολογική μάχη σημαίνουσας σημασίας, στην οποία η Χρυσή Αυγή μόνη εναντίον όλων αντιμετωπίζει τις ηνωμένες δυνάμεις νεοφιλελεύθερων και νεομαρξιστών πρεσβευτών της παγκοσμιοποίησης.


Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και νομικός, Δημήτριος Τζεμπετζής, ο οποίος παρουσίασε την περί Έθνους και Δικαίου μονογραφία του, που εστιάζει κατά μεγάλο μέρος στο μεγάλο γερμανό φιλόσοφο Carl Schmitt και στο πολυσχιδές έργο του, το οποίο επηρέασε ακόμα και τον σύγχρονο πολιτικό φάρο της νεοελληνικής σκέψεως, Παναγιώτη Κονδύλη.

Μετά από ένα σύντομο διάλλειμμα στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής, Νικόλαος Λεμοντζής, ο οποίος μίλησε για την σημασία των πολυπληθών εκδόσεων του Ιδρύματος Α.Ι.Γ.Ι.Σ. για την διαφώτιση του Ελληνικού Λαού, σε μια εποχή που το παγκοσμιοποιητικό έρεβος επιχειρεί να διαστρεβλώσει την ιστορική πραγματικότητα, προκειμένου να επιβάλλει τις αξίες του ως δήθεν "προφανείς".

Εν συνεχεία στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Γεώργιος Λιναρδής, ο οποίος σκιαγράφησε τις γεωπολιτικές αξιώσεις της μετασοβιετικής Ρωσίας, ενάντια στην αμερικανονατοϊκή κυριαρχία. Έσπευσε δε να επικυρώσει τα όσα ανέφερε συνοπτικά με τις αντίστοιχες δηλώσεις των Ρώσων αξιωματούχων, με πρώτιστες αυτές του Ρώσου Προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν. 


Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος του Α.Ι.Γ.Ι.Σ και συγγραφέας μίας εκ των νέων εκδόσων του Ιδρύματος, Αθανάσιος Κωνσταντίνου, ο οποίος πολύ συνοπτικά παρουσίασε το πόνημά του περί παραϊστορίας, το οποίο εστιάζει στις παρασκηνιακές κινήσεις του αιωνίου παρασίτου της ανθρωπότητας, του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, και των μεθοδεύσεών του εις βάρος των Εθνών. 
Οι νέες εκδόσεις του Α.Ι.Γ.Ι.Σ.